Liverpool-Manchester United 4-0: gli uomini di Klopp travolgono i Red Devils

Liverpool Manchester United

(Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. (Photo by OLI SCARFF/AFP via Getty Images)

Il Liverpool ha schiantato il Manchester United nella supersfida di serata in Premier League. Padroni di casa sempre in controllo fin dall’inizio del match, sbloccato dopo 5 minuti da Luis Diaz. Arriva al minuto 22 la prima rete di Salah che manda i Reds all’intervallo sul doppio vantaggio.

Non cambia il copione nella ripresa: Mané chiude i conti al minuto 68 mentre Salah a 5 minuti dal 90esimo firma il 4-0 e la sua doppietta personale. Con questo risultato il Liverpool si riporta in testa alla classifica con due punti di vantaggio sul Manchester City. Vittoria preziosissima per Klopp e i suoi, United sempre più a picco.